DEFA de ultieme keuze voor kwaliteit bij Autonamics

Geplaatst op 7 februari, 2024 Marcel Steen

Autonamics BV, gespecialiseerd in het importeren en leveren van hoogwaardige acculaders, snelheidsregelaars, track & trace systemen en autobeveiliging, benadrukt de centrale rol van kwaliteit in al hun merken. Dit artikel richt zich op het merk DEFA, waarvan Autonamics de producten importeert voor de Nederlandse en Belgische markt.

Kwaliteit bij elke stap

Bij het Noorse merk DEFA wordt kwaliteit beschouwd als de kern van hun organisatie. De focus ligt op het leveren van duurzame producten die consistent aan de beloften voldoen. Ontdek het productieproces van DEFA, waarbij elk product onderworpen wordt aan strenge controles en tests. DEFA streeft ernaar duurzame producten te leveren die consequent aan de hoogste beloften voldoen.

Met de nadruk op hoogwaardige componenten, uitgebreide risicoanalyses in elke ontwikkelingsfase en strikte kwaliteitsborging in de gehele toeleveringsketen, waarborgt DEFA producten van topklasse. Om er zeker van te zijn dat het DEFA Power laadstation zijn beloften waarmaakt, is er een reeks testen uitgevoerd, zowel intern als door onafhankelijke externe organisaties.

Extreem duurzame kabel

De eConnect kabel van DEFA staat bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid. Er zijn meer dan 600.000 kabels verkocht zonder claims. Daarbij is de laadkabel zeer robuust en doorstaat een test waarin de kabel 30.000 keer wordt aangesloten en losgekoppeld – dat is driemaal meer dan de gangbare industrienorm. Met DEFA krijgt u een betrouwbare laad ervaring die vele jaren stand houdt.

DEFA begrijpt de bezorgdheid over de duurzaamheid van laadkabels, als het gaat om het DEFA Power laadstation, vooral voor faciliteiten. De DEFA Power kabel is aan strenge tests onderworpen, waaronder het overrijden door zowel een auto als een vrachtwagen, om er zeker van te zijn dat de kabel dergelijke situaties aankan. Dus of het nu gaat om een drukke faciliteit of thuis, u kunt erop vertrouwen dat DEFA Power bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks gebruik. 

Laadstation doorstaat vandalismetest – IK10

De DEFA power oplaadstations zijn niet alleen efficiënt en betrouwbaar, maar ook ongelooflijk sterk. Daarnaast onderscheidt het laadstation zich in zijn vermogen om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Met een IK10-classificatie van de Duitse onafhankelijke organisatie DEKRA, staat DEFA Power garant voor sterkte en veerkracht, zelfs bij opzettelijk vandalisme. Het werd zelfs getest door er herhaaldelijk een grote ijzeren bal op te laten vallen zonder enig functieverlies. 

DEFA Power vandalisme test

DEFA Power is water- en stofdicht

DEFA Power heeft ook een door DEKRA gecertificeerde IP55-classificatie, wat betekent dat het zeer goed bestand is tegen stof en water. Wij testen onze producten door ze onder bepaalde druk vanuit alle richtingen met water te besproeien. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat DEFA Power feilloos blijft werken, zelfs in regenachtige of stoffige omstandigheden. En het is niet alleen het laadstation zelf; zelfs de muurbeugel is sterk, met een IP44-classificatie, zodat hij beschermd is tegen opspattend water en vaste voorwerpen. Vertrouw op de robuustheid van een DEFA Power laadstation, zodat uw EV probleemloos en ononderbroken opgeladen kan worden, ongeacht het weer.

IATF 16949 – Uniek voor een bedrijf in e-mobiliteit

DEFA onderscheidt zich met trots in de EV-laadindustrie door te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteitsmanagement, bevestigd door de IATF 16949-certificering. Deze unieke prestatie weerspiegelt DEFA’s toewijding aan het leveren van uitzonderlijke kwaliteit in lijn met de strenge eisen van de automobielsector. De certificeringen voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 onderstrepen niet alleen de toewijding aan kwaliteit, maar ook aan verantwoordelijkheid voor het milieu en veiligheid op de werkplek. Dit betekent dat elke keer dat u een DEFA Power product gebruikt, u de hoogste normen van kwaliteit, milieuzorg en veiligheid in de industrie ervaart.

DEFA, waar kwaliteit de standaard overstijgt

Voor DEFA betekent de juiste kwaliteit voldoen aan de eisen en de verwachtingen van de klant overtreffen. Deze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van een naadloze en betrouwbare laadervaring. Kies voor DEFA en ervaar een niveau van kwaliteit dat de standaard in de EV-laadwereld overstijgt. Als officiële leverancier van DEFA staan wij altijd voor u klaar om persoonlijk advies te geven en technische ondersteuning te bieden. Heeft u vragen over onze DEFA producten? Neem gerust contact op met onze experts.

Terug naar overzicht