Fleet Management Systemen

Op zoek naar een Telematic Systeem? Meta System is de specialist op het gebied van fleet management systemen en voertuigvolgsystemen. Met 8 miljoen actieve producten is Meta System Europees marktleider in voertuigvolgsystemen en heeft het afspraken met diverse grote verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren alle Meta System en Metatrak producten uit voorraad.

Fleet Management systemen

Fleet Management systemen

Het Fleet Managementsysteem is geschikt voor alle voertuigen van 12V en 24V. Daarnaast kan het systeem ook worden toegepast voor vaartuigen.

Wat is een Fleet Management Systeem?

Een Fleet Management Systeem maakt het mogelijk om een wagenpark te beheren. Het systeem geeft u inzicht in waar de voertuigen zich bevinden, wat de status van de voertuigen is en hoe ermee gereden wordt. Vervolgens kunt u hier rapportages over opvragen. Met behulp van een Fleet Management Systeem  kunt u het wagenpark dus efficiënter inzetten, monitoren hoe de bestuurders met de voer- of vaartuigen omgaan, overzichten genereren die helpen bij het management van een wagenpark en een complete kilometeradministratie genereren.

Het Fleet Management Systeem is eenvoudig te installeren

De meeste Fleet Management Systemen vergen een behoorlijke installatie. Het Fleet Management Systeem van Telematic bestaat uit slechts drie draden en een kleine module. Dit maakt de installatie een stuk eenvoudiger. De kleine module dient te worden aangesloten op een constante voeding (+30), een geschakelde voeding (+15) en een massa (-31).

De voordelen van het Fleet Management Systeem op een rij

  • Inzicht in de locatie van uw voertuigen
  • Inzicht in de status van uw voertuigen
  • Monitoren hoe bestuurders met de voertuigen omgaan
  • Eenvoudig rapportages opvragen

Heeft u een vraag over onze Fleet Management Systemen? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies.