• Merk

 • Filter op merk

 • Filter op bouwjaar

 • Prijs

 • Filter op model


 • IOPedal: car tuning voor uw gaspedaal

  De gasrespons van uw auto verbeteren? Dat doet u met de IOPedal; de car tuning voor uw gaspedaal. Wij zijn de Nederlandse distributeur van de IOPedals van IOTuning. Hun doel: het ontwikkelen van tuningproducten met optimale prestatieverbeteringen en innovatieve besturingsconcepten voor autoliefhebbers van over de hele wereld, en het genereren van veel rijplezier voor onze klanten. De IOPedals zijn geschikt voor praktisch alle moderne voertuigen die uitgerust zijn met een elektronisch gaspedaal.

  IOPedal

  Resultaat 1–12 van de 10739 resultaten wordt getoond

  Producten per pagina:

  IOPedal

  Alle moderne voertuigen hebben een elektronisch gaspedaal. De beweging van het gaspedaal wordt omgezet in een elektronisch signaal. Afhankelijk hiervan accelereert het voertuig meer of minder. Verbrandingsmotor, hybride of volledig elektrisch aangedreven; het maakt niet uit hoe het voertuig gemotoriseerd is. Over het algemeen is een standaard elektronisch gaspedaal ‘lui’ afgesteld. Met een IOPedal kan de respons worden beïnvloed en in vier programma’s worden gepersonaliseerd; Traffic, Eco, Sport en Extreme.

  • Traffic: Bij druk verkeer zorgt dit programma voor rust. De gaspedaalrespons wordt minder gevoelig en nog extra bij wegrijden vanuit stilstand. Je zenuwen zullen je dankbaar zijn.
  • Eco: Als de uitgangspunten van het nieuwe rijden worden gevolgd, helpt dit programma (fossiele) energie en kosten te besparen.
  • Sport: Dit programma geeft een sportief karakter. Met een aanzienlijk betere gaspedaalrespons en een soepele acceleratie. Ontdek het verborgen potentieel van je auto.
  • Extreme: Nog altijd behoefte aan meer? Dan is er altijd nog de Extreme mode…

  Deze vier programma’s kunnen elk verder met vijf sub programma’s naar wens worden ingesteld. Met de draadloze en uitneembare afstandsbediening is het eenvoudig wisselen tussen de verschillende programma’s. De afstandsbediening geeft heldere visuele informatie aan de bestuurder. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen kan het bedieningspaneel eenvoudig geplaatst worden. Om de respons van het gaspedaal nog verder te personaliseren, is er de Flavor Select. Hiermee krijgt de IOPedal indien gewenst een ander basisgedrag. De IOPedal module wordt standard geleverd in de ‘Normal’ setting. Deze geeft in alle gekozen programma’s gebalanceerde instellingen. De ‘Power’ Flavor zorgt voor een meer uitgesproken karakter, en de keuze voor ‘Precise’ zorgt juist voor een meer bescheiden  karakter. Hiermee zijn er meer dan 60 instellingen van uw voertuig performance beschikbaar. En het zal autoliefhebbers goed doen te weten dat er ook in een warm-up timer is voorzien. De installatie is voertuig specifiek en plug & play.

  Naast deze vier programma’s biedt een IO Pedal nog twee interessante aanvullende programma’s:

  • Valet: Voel je je niet op je gemak bij het overdragen van je voertuig aan een parkeermedewerker of een minder ervaren bestuurder? Beperk dan eenvoudig het beschikbare vermogen.
  • Secure: Activeer deze modus en het gaspedaal wordt bij de volgende start vergrendeld. Om te ontgrendelen volstaat het indrukken van een willekeurige toets op de afstandsbediening. Een snelle en eenvoudige toevoeging aan de diefstalbeveiliging van je auto.

  Het bedieningspaneel is eenvoudig uit de houder te halen en mee te nemen. De verschillende programma’s worden automatisch door de IOPedal aangepast aan de kenmerken van het betreffende gaspedaal. Na de installatie wordt alle benodigde informatie geanalyseerd en worden de verschillende programma’s geoptimaliseerd en gekalibreerd met deze individuele instellingen. Met deze revolutionaire technologie wordt het volledige potentieel van auto aan het werk gezet.