• Merk

 • Prijs


 • Cruise Control bedieningen

  Op zoek naar een Cruise Control? Wij zijn de Europese distributeur van de Zemco Cruise Control systemen. Zemco is reeds meer dan 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van snelheidsregelaars, zoals Cruise Control systemen, snelheidsbegrenzers, en toerenbegrenzers. Naast de pasklare Cruise Control heeft u de keuze uit verschillende typen bedieningen al gelang uw wensen.

  Bedieningen

  Toont alle 3 resultaten

  Producten per pagina:

  Bedieningen

  Naast de pasklare Cruise Control heeft u de keuze uit verschillende typen bedieningen. Let goed op of de gewenste bediening ook op uw auto past. Tevens hebben we voor een aantal type auto’s originele bedieningen beschikbaar. Om erachter te komen welk Cruise Control bedieningssysteem geschikt is voor uw voertuig kunt u gebruik maken van onze offertetool. Krijgt u hier liever hulp bij? Neemt u dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag verder!

  Verschillende bedieningsmogelijkheden

  De Cruise Control systemen van Zemco bestaan uit een uit het zicht geplaatste regelunit en een bedieningssysteem. Er zijn meerdere bedieningsmogelijkheden beschikbaar:

  Een geschikte Cruise Control bediening voor vrijwel iedere auto

  De stuurkolombedieningen CM30, CM35 en CM50 zijn geschikt voor veruit de meeste voertuigen. Deze bedieningssystemen worden dan ook het meeste toegepast. Echter, er zijn voertuigen waar deze stuurkolombedieningen niet geschikt voor zijn. Ook de CM22 stuurwielbediening past niet in alle gevallen. Om na te gaan of dit bedieningssysteem geschikt is voor uw voertuig dient uw voertuig te voldoen aan de plaatsingseisen. De CM7 dashboard bediening is geschikt voor elk voertuig.

  Heeft u een vraag over onze Cruise Control bedieningen? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies.