Technische ondersteuning

Persoonlijk advies

Levering uit voorraad

Over ons

Leer ons kennen

Over ons

Wij zijn importeur en specialist op het gebied van acculaders, snelheidsregelaars, track & trace systemen en autobeveiliging. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrische autoaccessoires. Zo bieden wij de volgende drie vooruitstreven merken aan onder één dak:

DEFA
Wij zijn de officiële leverancier van DEFA in Nederland. DEFA® is marktleider op het gebied van acculaders, omvormers en LED verlichting. Zij staan garant voor gebruiksvriendelijke hoog kwalitatieve producten voor bedrijven en consumenten.

Zemco
Verder zijn wij de officiële EU distributeur van Zemco®. Zij zijn al ruim 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van Cruise Control systemen en snelheidsbegrenzers. We bieden een compleet assortiment met vakkundige ondersteuning.

MetaTrak
Telematica met slimme beveiliging en volgen van objecten, bijvoorbeeld voertuigen. MetaTrak® biedt inzicht in de status van het voertuig, rijgedrag van de bestuurder, gebeurtenis geschiedenis, real time berichten, kilometerregistratie en is geschikt voor het managen van meerdere voertuigen.

Contact
Wij willen u voorzien van de beste producten en bijbehorende service.  Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of technische ondersteuning? Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Voor uw veiligheid, voor uw gemak.

Ons assortiment

Waar wij voor staan

Bij ons staat kwaliteit voorop. Daarom kiezen wij voor hoogwaardige producten en werken wij met de beste merken, zoals Zemco en DEFA. Laatstgenoemde wordt ook wel de Apple onder de acculaders genoemd. En Zemco is natuurlijk niet voor niets al ruim 40 jaar wereldleider op het gebied van Cruise Control systemen en snelheidsbegrenzers. Verder zullen wij in 2023 nog een aantal prachtige merken aan het assortiment toevoegen.

Persoonlijk advies
Komt u ergens niet uit? Wij bieden technische ondersteuning en voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Neem dus gerust contact met ons op.

Marcel Steen
Oprichter & CEO

‘’Wij denken vooruit en werken aan uw mobiliteit van morgen!’’