• Merk

 • Type voertuig

  • Prijs


  • Cruise Controls

   Op zoek naar een Cruise Control? Wij zijn de Europese distributeur van de LITE-ON Cruise Control systemen. LITE-ON is reeds meer dan 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van snelheidsregelaars, zoals Cruise Control systemen, snelheidsbegrenzers, en vermogensbegrenzers. De snelheidsregelaars van LITE-ON zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te bouwen. Bovendien zijn deze geschikt voor praktisch alle moderne voertuigen die uitgerust zijn met een elektronisch gaspedaal.

   Cruise Controls

   Showing 1–12 of 56 results

   Producten per pagina:

   Cruise Controls

   De Cruise Control systemen zijn elk ontworpen voor een specifiek type voertuig. Controleer goed wat het bouwjaar van uw voertuig is, zodat u de juiste Cruise Control aanschaft. Om erachter te komen welk Cruise Control systeem geschikt is voor uw voertuig kunt u gebruik maken van onze offertetool. Krijgt u hier liever hulp bij? Neemt u dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag verder!

   Voorkom verkeersboetes met een Cruise Control

   Een Cruise Control, ook wel bekend als snelheidsregelaar, is een elektronische snelheidsregelaar die geschikt is voor elke auto of lichte bedrijfswagen, zolang het voertuig is uitgerust met een elektronisch gaspedaal en voorzien is van een 12V elektrische installatie. Met behulp van een Cruise Control stelt u eenvoudig de snelheid in, waarna deze snelheid automatisch wordt aangehouden. Dit zorgt ervoor dat u niet constant de snelheid hoeft aan te passen met het gaspedaal. Zo zorgt u ervoor dat u zich altijd aan de maximaal toegestane snelheid houdt.

   Hoe werkt een Cruise Control?

   De LITE-ON Cruise Control krijgt een aantal inputsignalen: een snelheidssignaal, een koppelingssignaal en een remsignaal. Deze signalen krijgt de Cruise Control binnen via een analoge aansluiting (AP900) of via een CAN-bus aansluiting (AP900Ci). Met behulp van deze signalen past hij het signaal aan dat vanaf het gaspedaal naar de motormanagement ECU gaat.

   Een geschikte Cruise Control voor vrijwel iedere auto

   De Cruise Control systemen zijn pasklaar en zijn voorzien van een specifieke handleiding. Dit maakt het inbouwen van de snelheidsregelaar erg eenvoudig. De Cruise Control systemen van LITE-ON bestaan uit een uit het zicht geplaatste regelunit en een bediening naar wens.

   Voordelen van de Cruise Control op een rij

   • U kunt ontspannen rijden
   • Door het aanhouden van een constante snelheid verbruikt uw auto tot wel 10% minder brandstof
   • Minder slijtage van banden en remmen en een lagere belasting van de motor
   • Minder kans op een snelheidsovertreding
   • Het inbouwen is zeer eenvoudig

   Heeft u een vraag over onze Cruise Controls? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies.