• Merk

 • Type voertuig

  • Prijs


  • Snelheidsbegrenzers

   Wilt u een snelheidsbegrenzer voor uw auto kopen? Wij zijn de Europese distributeur van de LITE-ON snelheidsbegrenzers. LITE-ON is al meer dan 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van snelheidsbegrenzers. Het assortiment snelheidsregelaars van LITE-ON omvat onder andere snelheidsbegrenzers, Cruise Control systemen, en vermogensbegrenzers.

   Snelheidsbegrenzers

   Enig resultaat

   Producten per pagina:

   Snelheidsbegrenzers

   Een begrenzer op uw auto zorgt ervoor dat u niet harder kunt rijden dan de begrenzingssnelheid. De snelheidsbegrenzers zijn geschikt voor vrijwel elk voertuig, zolang deze is uitgerust met een elektronisch gaspedaal en is voorzien van een 12V elektrische installatie. Wij bieden ook oplossingen voor elektrische auto’s. Hiervoor zijn vermogensbegrenzers uitermate geschikt.

   Twee soorten snelheidsbegrenzers

   Er zijn twee soorten snelheidsbegrenzers te onderscheiden: de variabele en de vaste begrenzer. De variabele begrenzer begrenst de snelheid op een door de bestuurder ingestelde snelheid. In het geval van een noodsituatie kan de bestuurder over deze snelheid heen door een kick-down beweging te maken. Dit houdt in dat de bestuurder het gaspedaal loslaat en vervolgens gelijk maximaal intrapt.

   Bij een vaste begrenzer wordt de begrenzingssnelheid vooraf ingesteld door de installateur en kan deze instelling alleen door de installateur daarna nog gewijzigd worden. De bestuurder kan in dit geval op geen enkele manier over de ingestelde snelheid heen. De vaste begrenzer wordt met name gebruikt in bedrijfs-wagenparken.

   De snelheidsbegrenzers van LITE-ON

   De SL900Ci is een zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te bouwen toeren-, vermogens- en snelheidsbegrenzer. Deze snelheidsbegrenzer krijgt signalen middels analoge aansluitingen of de CAN-bus. De SL900Ci is geschikt voor praktisch alle moderne voertuigen die uitgerust zijn met een elektronisch gadpedaal.

   Snelheids-, toerental- en acceleratiebegrenzer in één

   De SL900Ci kan, naast een snelheidsbegrenzer, ook fungeren als een toerental- of acceleratiebegrenzer of een combinatie van deze drie. De toerental- en acceleratiebegrenzer, ook wel bekend als vermogensbegrenzer, kunnen ook zo worden ingesteld dat ze maar tot een bepaalde snelheid actief zijn.

   De voordelen van een begrenzer op een rij

   • Bespaar tot 15% brandstof. Zo bespaart u geld en reduceert u uw CO2 uitstoot
   • Voorkom het rijden van boetes
   • Helpt mee het nieuwe rijden toe te passen
   • In het geval van een vermogensbegrenzer: verlengd de range van een elektrische auto aanzienlijk

   Heeft u een vraag over onze snelheidsbegrenzers? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies.