Specialist in

Cruise Controls & Snelheidbegrenzers

  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • A-merken voor professionals
  • Snel contact
Bekijk assortiment

Cruise Controls

Direct een offerte voor het inbouwen van een Cruise Control in uw auto

Vind in 3 stappen de Cruise Control die past op uw auto en vraag direct een offerte aan bij een dealer in de buurt!

Reset

Cruise Controls & Snelheidbegrenzers

Autonamics is de Europese distributeur van de Zemco Cruise Controls, snelheidsbegrenzers & vermogensbegrenzers. Wij bieden ook oplossingen voor elektrische auto’s.

Zemco
Zemco is reeds meer dan 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van Cruise Control systemen. De systemen van Zemco worden wereldwijd verkocht en zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Zemco is een gecertificeerd producent en alle producten van Zemco zijn gekeurd en gecertificeerd volgens de hoogst mogelijke normen.

Wereldmarktleider Zemco

High-end producten
Gebruiksvriendelijk
Voor professionals én consumenten
Gemakkelijk achteraf in te bouwen
Geschikt voor praktisch alle moderne voertuigen
Bekijk oplossingen

Cruise Controls

Een Cruise control wordt ook wel een snelheidsregelaar genoemd. Deze zorgt ervoor dat de auto een constante snelheid aanhoudt zonder dat de bestuurder het gaspedaal hoeft in te drukken. Bovendien zorgt een Cruise Control voor een lager brandstofverbruik.

De snelheidsregelaars van Zemco zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te bouwen. Bovendien zijn deze geschikt voor praktisch alle moderne voertuigen die uitgerust zijn met een elektronisch gaspedaal en CAN-bus systeem.

Bedieningen
Aanvullend op de Cruise Control systemen leveren wij ook diverse Cruise Controlbedieningen. Deze kunt u eenvoudig bevestigen aan de stuurkolom, het stuurwiel of het dashboard van de auto. De bedieningen bevatten alle basisfuncties voor het afregelen van de snelheid. Voor extra comfort kunnen met de geheugentoetsen diverse snelheden worden voorgeprogrammeerd.

Cruise Controls bekijken

Snelheidsbegrenzers

Een snelheidsbegrenzer is een systeem dat de maximumsnelheid van een voertuig begrenst. Snelheidsbegrenzers bieden veel voordelen. Het maakt niet uit of u maar één auto heeft of een vloot van honderden voertuigen, snelheidsbegrenzers verdienen zich snel terug. Zo wordt er met snelheidsbegrenzers minder brandstof verbruikt. Bovendien wordt ermee voorkomen dat er boetes gereden worden.

Er zijn permanente en variabele snelheidsbegrenzers. Bij permanente snelheidsbegrenzers wordt de maximumsnelheid bij de inbouw geprogrammeerd. Deze maximumsnelheid is door de bestuurder niet te beïnvloeden. De variabele snelheidsbegrenzer, daarentegen, kan door de bestuurder van het voertuig tussen de 35 km/h en de maximale begrensde snelheid naar wens worden geactiveerd en gedeactiveerd.

Wilt u graag meer informatie? Lees dan ook eens ons artikel over snelheidsbegrenzers.

Snelheidsbegrenzers bekijken

Word partner van Autonamics

Wij zijn de officiële distributeur van Zemco. Wilt u ook de producten van Zemco verkopen? Wordt dan onze partner. Deze professionals gingen u al voor.