Specialist in

Cruise Controls & Snelheidbegrenzers

  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • A-merken voor professionals
  • Snel contact
Bekijk assortiment

Landingspagina Cruise Controls

Cruise Controls & Snelheidbegrenzers

Autonamics is de Europese distributeur van de LITE-ON cruise controls, snelheidsbegrenzers & vermogensbegrenzers. Wij bieden ook oplossingen voor elektrische auto’s.

LITE-ON
LITE-ON is reeds meer dan 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van cruise control systemen. De systemen van LITE-ON worden onder verschillende merknamen verkocht in de gehele wereld en zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Lees hier meer over het merk LITE-ON.

Wereldmarktleider LITE-ON

High-end producten
Gebruiksvriendelijk
Voor professionals én consumenten
Gemakkelijk achteraf in te bouwen
Geschikt voor praktisch alle moderne voertuigen
Bekijk oplossingen

Cruise Controls

Een Cruise control wordt ook wel een snelheidsregelaar genoemd. Deze zorgt ervoor dat de auto een constante snelheid aanhoudt zonder dat de bestuurder het gaspedaal hoeft in te drukken. Een ander voordeel  is dat een Cruise Control zorgt voor minder brandstofverbruik.

De snelheidsregelaars van LITE-ON zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te bouwen. Bovendien zijn deze geschikt voor praktisch alle moderne voertuigen die uitgerust zijn met een elektronisch gaspedaal en CAN-bus systeem.

Bedieningen
Aanvullend op de Cruise Control systemen leveren wij ook bedieningen. Deze kunt u eenvoudig bevestigen aan de stuurkolom, het stuurwiel of het dashboard van de auto. De bedieningen bevatten alle basisfuncties voor het afregelen van de snelheid. Dankzij de geheugentoetsen kan eenvoudig een veel voorkomende snelheid worden voorgeprogrammeerd.

Cruise Controls bekijken

Snelheidsbegrenzers

Een snelheidsbegrenzer is een systeem dat de maximumsnelheid van een voertuig begrenst. Snelheidsbegrenzers bieden veel voordelen. Het maakt niet uit of u maar één auto heeft of een vloot van honderden voertuigen, snelheidsbegrenzers verdienen zich snel terug. De grootste voordelen zijn dat u minder brandstof verbruikt en door juist gebruik voorkomt dat er boetes gereden worden.

Er zijn twee soorten, namelijk: permanente en variabele snelheidsbegrenzers. Bij permanente snelheidsbegrenzers wordt de maximumsnelheid bij de inbouw geprogrammeerd. Deze maximumsnelheid is door de bestuurder niet te beïnvloeden. De variabele snelheidsbegrenzer, daarentegen, kan door de bestuurder van het voertuig tussen de 35 km/h en de maximale begrensde snelheid naar wens worden geactiveerd en gedeactiveerd.

Meer weten? U leest het in dit artikel geschreven door één van onze experts.

Snelheidsbegrenzers bekijken

Wordt een Autonamics dealer

Autonamics is een nieuwe, frisse speler met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrische autoaccessoires. Profiteer mee van de groei van ons bedrijf en wordt onze dealer. Vele andere professionals gingen u al voor.