Over Meta System

Marktleider in voertuigvolgsystemen

Onze producten

Meta System

MetaTrak®

T.42 Pulsar voertuigvolgsysteem

De MetaTrak T42 is een zeer compleet en compact
voertuigvolgsysteem geschikt voor alle type voertuigen.
Het systeem biedt vele andere nuttige functies, zoals
historiek, volgen in real time, rittenregistratie en meer.

Bekijk product

Met 8 miljoen actieve producten is Meta System Europees marktleider in voertuigvolgsystemen en heeft het afspraken met diverse grote verzekeringsmaatschappijen. De telematica oplossingen worden in de markt gezet onder de naam MetaTrak.

Lees hieronder meer over beide takken binnen Meta.

Leer ons kennen

Over Meta System®

Meta System is een specialist op het gebied van geavanceerde elektronica voor de automobielindustrie, gevestigd in Noord Italië en opgelicht in 1973. Met haar vele innovaties en intuïtief voor de evolutie van de voertuigtechnologie is Meta Systems uitgegroeid tot leverancier van Europese premium autofabrikanten.

Meta System is een specialist op het gebied van geavanceerde elektronica voor de automobielindustrie, gevestigd in Noord Italië en opgelicht in 1973. Met haar vele innovaties en intuïtief voor de evolutie van de voertuigtechnologie is Meta Systems uitgegroeid tot leverancier van Europese premium autofabrikanten. Meta Systems telt vandaag de dag allen al meer dan 200 medewerkers op haar research en development afdeling en heeft ruim 150 geregistreerde patenten. Hiermee is Meta System is vooraanstaande speler op het gebied van voertuigvolgsystemen, fleetmanagement systemen en autobeveiligingssystemen.

Leer ons kennen

Over MetaTrak®

Naast geavanceerde GPS-systemen biedt MetaTrak ook uitgebreide systemen voor voertuigtracering, kilometerregistratie, diefstal-of wegsleepdetectie, bestuurdersidentificatie, crashdetectie en crashrapportage maar ook volledige fleetmanagement oplossingen voor bedrijven met een bescheiden tot zeer groot wagenpark. Bij de services worden gebruiksvriendelijke smartphone apps mee geleverd waarmee eenvoudig push berichten kunnen worden verstuurd en waarmee ritregistratie, brandstofinname of bijvoorbeeld schades door bestuurders kunnen worden gerapporteerd. De systemen tonen real time informatie in overzichtelijke dashboards op verschillende niveaus en bieden ook uitgebreide rapportage mogelijkheden. De MetaTrak systemen zijn vanuit de basis ontworpen voor het behalen van een zo hoog mogelijke efficiëntie van uw wagenpark en medewerkers. MetaTrak systemen kunnen worden gekoppeld met uw eigen ERP-systeem.

Daarnaast is Meta ook toeleverancier voor de Europese auto-industrie. Zij beleverd autofabrikanten met autobeveiligingssystemen en componenten voor hybride en plug-in hybride voertuigen. Het beschikt hiervoor over verschillende productielocaties met een zeer hoge mate van automatisering en robotisering. Alles gericht op het behalen van een zo hoog mogelijke productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid.