Dealer worden

Dealer worden?

Profiteer mee van de groei van ons bedrijf en word dealer bij Autonamics. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Verzonden!

  Wij nemen binnenkort contact met u op.

  U bent al dealer?

  Log in om toegang te krijgen tot het dealerportaal.

  • Hoogstaande prijswinnende producten
  • Professioneel dealerprogramma en ruime garantietermijnen
  • Continue verbetering en innovatie
  Inloggen

  Ook dealer worden bij Autonamics?

  Heeft u een autobedrijf en bent u op zoek naar een dealer voor producten zoals cruise controls, snelheidsbegrenzers, performance producten, fleet management systemen of andere elektrische accessoires? Dan is Autonamics de oplossing voor u. Door dealer te worden bij Autonamics bent u verzekerd van de beste kwaliteit producten en profiteert u mee van de groei van ons bedrijf!

  Wie zijn wij?

  Autonamics is dé importeur en specialist op het gebied van elektrische auto-accessoires. Onze experts hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de industrie en zijn gespecialiseerd in de volgende productgroepen:

  Snelheidsbegrenzers en cruise control

  De voordelen van snelheidsbegrenzers zijn enorm. Door vermindering van het brandstofgebruik en het voorkomen van snelheidsboetes verdienen de begrenzers zichzelf snel terug. U kunt kiezen voor een permanente begrenzer waarbij de maximumsnelheid niet te beïnvloeden is door de bestuurder, of een variabele begrenzer waarmee de bestuurder het voertuig tussen de 35 km/h en de maximale begrensde snelheid kan activeren en deactiveren.

  Naast de snelheidsbegrenzers die de maximumsnelheid beïnvloeden, bieden we ook Cruise Control systemen aan die ook wel snelheidsregelaars worden genoemd. Hiermee kan een constante snelheid worden aangehouden zonder dat het gaspedaal ingedrukt hoeft te worden. Naast gemak, zijn andere voordelen van Cruise Control systemen een lager brandstofverbruik, eenvoudige manier van inbouwen en zijn ze geschikt voor vrijwel alle moderne voertuigen die een elektrisch gaspedaal hebben.

  Voertuigvolgsystemen

  Met de MetaTrak Fleet voertuigvolgsystemen kunt u gegevens binnen de EU veilig en efficiënt vastleggen en analyseren. U krijgt onder andere live monitoring van de positie van een voertuig, mogelijkheid voor economisch rijden en coaching van chauffeurs, schadebeheer en meldingen, intelligent tankbeheersysteem en nog veel meer voordelen!

  Gaspedaal tuning

  Met een IOPedal van IOTuning kan de respons van een gaspedaal worden beïnvloed en gepersonaliseerd in 6 soorten programma’s:

  • Traffic: Dit programma zorgt voor een minder gevoelige gasrespons, wat bij druk verkeer rust creëert.
  • Eco: Dit programma helpt kosten en energie te besparen.
  • Sport: De naam zegt het al: Dit programma zorgt voor een sportieve manier van rijden en een soepele gaspedaalrespons.
  • Extreme: Is het sportieve programma nog niet genoeg? Dan is er voor de snelheidsduivels nog het extreme programma.
  • Valet: Dit is een aanvullend programma dat ervoor zorgt dat je eenvoudig het beschikbare vermogen van een voertuig kunt beperken.
  • Secure: Deze aanvullende module zorgt ervoor dat bij activering het gaspedaal bij een volgende start wordt vergrendeld. Het is dus een extra beveiliging om bijvoorbeeld diefstal te voorkomen.

  Onze merken

  Autonamics biedt producten van verschillende vooruitstrevende merken aan. Zo heeft u alle topmerken van elektrische autoaccessoires onder één dak.

  DEFA

  DEFA is een groep van bedrijven uit Noorwegen met een grote expertise in elektrische laders voor auto’s, omvormers en ledverlichting. Ze staan voor gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoge producten voor zowel bedrijven als consumenten. Autonamics is een officiële leverancier van de producten van Defa in Nederland.

  Zemco

  Zemco is fabrikant en wereldmarktleider op het gebied van cruise control systemen. Autonamics is Europees distributeur van de Zemco systemen.

  Meta System

  Meta System is specialist op het gebied van voertuigvolgsystemen, fleetmanagement systemen en autobeveiligingssystemen. Door de vele innovaties in de technologie van voertuigen is Meta Systems uitgegroeid tot dé leverancier van Europese premium autofabrikanten.

  IOTuning

  IOTuning biedt gaspedaal tuning aan met de IOPedal. Hiermee optimaliseert u de respons en reactietijd van uw auto. Gaspedaal tuning brengt vele voordelen met zich mee:

  • Verschillende gepersonaliseerde tuning programma’s.
  • Een draadloze afstandsbediening dat zorgt voor een eenvoudige bediening van het gaspedaal.
  • Slimme kalibratie.
  • Uitgebreide beveiligingsfuncties.
  • Gratis registratie van TÜV.

  Waarom dealer worden bij Autonamics?

  • Profiteer mee van de groei van Autonamics en krijg aanvragen voor het inbouwen van bijvoorbeeld een Cruise Control systeem of IOPedal.
  • Snelle levering na uw bestelling, voor 17:00 besteld is morgen in huis.
  • Dealerkorting: Verschillende goedkopere tarieven voor u als dealer.
  • Contact en service: We begeleiden het installeren van al onze producten van A tot Z. Zo zijn er voor elk model documenten die het installeren van onze producten super eenvoudig maken. Heeft u onze hulp nodig? Er is ook altijd een expert te bereiken.