Cruise Control Fiat 500

Geplaatst op 9 januari, 2024

De Fiat 500 is niet standaard uitgerust met een Cruise Control. Wilt u een Cruise Control laten inbouwen in uw Fiat 500? Dat is mogelijk! Autonamics heeft namelijk speciaal voor de Fiat 500 pakketten ontwikkeld.

De Fiat 500 wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. Bij iedere uitvoering hoort een ander pakket aan Cruise Control opties. Benieuwd of wij een Cruise Control kunnen inbouwen in uw Fiat 500? Lees dan snel verder!

In welke modellen van de Fiat 500 kan de Cruise Control van Autonamics worden gemonteerd?

We hebben een pasklare Cruise Control voor de volgende Fiat 500 modellen:

Bent u in het bezit van één van de bovenstaande modellen en beschikt uw voertuig nog niet over een Cruise Control? Dan kunt u door onze experts een Cruise Control laten inbouwen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een Cruise Control te monteren in andere modellen van Fiat. Met behulp van onze offertetool hieronder komt u er eenvoudig achter of dit ook voor uw Fiat 500 mogelijk is.

Een Cruise Control kan op afspraak voor u worden ingebouwd bij een dealer naar keuze. Alle functionaliteiten van de bediening functioneren zoals deze af-fabriek ook zouden werken, maar dan inclusief de begrenzersfunctie.

Direct een offerte voor het inbouwen van een Cruise Control in uw Fiat 500

Vind in 3 stappen de Cruise Control die past op uw Fiat 500 en vraag direct een offerte aan bij een dealer in de buurt!

Reset

Waarom een Cruise Control inbouwen in uw Fiat 500?

Het gebruik van een Cruise Control biedt tal van voordelen. Het leidt niet alleen tot brandstofbesparing, maar verhoogt ook het rijcomfort. Met Cruise Control in uw Fiat 500 blijft uw snelheid automatisch constant, waardoor het niet nodig is om voortdurend op uw kilometerteller te letten. Bovendien heeft het gebruik van Cruise Control gunstige effecten op de slijtage van banden en remmen, en het resulteert in een verminderde belasting van de motor.

ZEMCO Cruise Controls van hoge kwaliteit

Wij fungeren als vooraanstaande Europese distributeur van de ZEMCO Cruise Control systemen. Deze geavanceerde Cruise Controls zijn grondig getest en officieel goedgekeurd door TÜV SUD Automotive. Ze zijn voorzien van het CE-veiligheidscertificaat en worden vervaardigd volgens de hoogste normen die de auto-industrie stelt. Onze toewijding aan kwaliteit wordt onderstreept door onze garantie van 2 jaar, en wij zijn altijd beschikbaar om u persoonlijk advies en technische ondersteuning te bieden. Heeft u vragen met betrekking tot het inbouwen van een Cruise Control? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze deskundigen.

Terug naar overzicht