SmartCharge weer bekroond

Geplaatst op 28 augustus, 2019 Marcel Steen

De SmartCharge-familie is uitgeroepen tot de beste slimme lader voor boten. En dit is niet de eerste prijs. Onze draagbare laders zijn al meerdere keren in de prijzen gevallen voor het design en het gebruiksgemak. Bovendien is de SmartCharge al eerder uitgeroepen tot de beste lader voor auto accu’s .

De beste acculader voor boten

Het Noorse vaarmagazine “Båtmagasinet” heeft zeven verschillende 7-8A laders getest. De laders werden onder andere getest op laadprestaties en gebruiksgemak. De SmartCharge 8A is hierbij als winnaar uitgeroepen. Deze had de beste prestaties op het gebied van gecontroleerd laden en gebruiksvriendelijkheid. 

De jury merkte op dat SmartCharge een een ideale laadcurve heeft. De spanningswaarden en stroomwaarden waren perfect in orde. Er waren geen piekpulsen en er was geen te hoge laadspanning. Bovendien was geen enkele andere lader in staat om de AGM-accu even goed op te laden. Hiernaast vond de jury de interface van de SmartCharge bijzonder gebruiksvriendelijk.

Onze prijzenkast

Dit is niet de eerste keer dat onze SmartCharge-familie in de prijzen is gevallen. Zo zijn onze laders voor auto accu’s al eerder tot de beste benoemd door het Finse autotijdschrift ‘Moottori’. Hiernaast is SmartCharge bekroond met zowel de “Design Excellence” als de “Design for All” awards van DOGA. Zij waren vooral onder de indruk van de SmartCharge-interface en de volautomatische laadcyclus van de SmartCharge. Dit maakt het thuisladen voor iedereen toegankelijk. Hiernaast is de eRange® Uno in 2018 door zowel de Duitse als de Oostenrijkse ANWB, de ADAC en ÖAMTC, als beste laadstation getest.

Advies

Wij zijn de officiële leverancier van DEFA in Nederland. Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven en technische ondersteuning te bieden. Heeft u vragen over SmartCharge? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht