Specialist in

Acculaders & Omvormers

  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • A-merken voor professionals
  • Snel contact
Bekijk assortiment

Acculaders & Omvormers

Acculaders & Omvormers

Voor acculaders en omvormers bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment acculaders omvat inbouwladers, showroomladers, werkplaatsladers en slimme laders, ook wel SmartChargers genoemd. Wij leveren uitsluitend acculaders en omvormers van DEFA. Dit Noorse premium merk staat bekend om haar gebruiksvriendelijke high-end producten.

DEFA
DEFA is marktleider op het gebied van acculaders, omvormers en LED verlichting. Het Noorse merk staat bekend om haar gebruiksvriendelijke high-end producten voor professionals én consumenten en staat garant voor de nieuwste technieken en de hoogste kwaliteit. Lees hier meer over het merk DEFA.

DEFA is de beste keuze

High-end producten
Gebruiksvriendelijk
Voor professionals én consumenten
Marktleider op het gebied van acculaders & omvormers
Bekroonde oplossingen
Bekijk oplossingen

Acculaders

Ons assortiment acculaders omvat inbouwladers, showroomladers, werkplaatsladers en slimme laders.

Slimme laders

Accu’s worden steeds zwaarder belast door allerlei elektronische systemen. Allerlei veiligheidssytemen, maar ook luxe functies zoals stoel- en raamverwarming , belasten accu’s enorm. Een slimme lader is daarom een goede investering.

Werkplaatsladers

Als u de accu van een auto vervangt, is de spanning even van de auto af. Hierdoor raakt u alle persoonlijke instellingen kwijt, bijvoorbeeld voor de navigatie, radio en voor luxere auto’s de instellingen van de stoelen. Met een werkplaatslader is dit verleden tijd. Lees waarom een werkplaatslader onmisbaar is in iedere garage.

Showroomladers

Met showroomladers kunt u uw voertuigen op de best mogelijke manier aan uw klanten presenteren. De showroomlader houdt uw voertuigen volledig opgeladen en is gelijktijdig een voeding, waardoor u de verlichting en dashboardfuncties kunt activeren. Lees meer over de werking en installatie van showroomladers.

Acculaders bekijken

Omvormers

Alle omvormers die wij aanbieden zijn zeer efficiënt en duurzaam. Door de ingebouwde “Power Save Mode” wordt het stroomverbruik van de batterij tot een minimum beperkt wanneer de omvormer niet wordt gebruikt. Verder zijn de omvormers volledig onderhoudsvrij en kunnen deze eenvoudig worden bediend met een schakelaar op afstand. De omvormers kunnen ook eenvoudig worden uitgebreid met het DEFA PlugIn systeem.

Omvormers bekijken

Word partner van Autonamics

Wilt u ook de producten van Het Noorse premium merk DEFA verkopen? Word dan onze partner. Deze professionals gingen u al voor.