Specialist in

Acculaders & Omvormers

  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • A-merken voor professionals
  • Snel contact
Bekijk assortiment

Landingspagina Acculaders & Omvormers

Acculaders & Omvormers

Voor acculaders en omvormers bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment acculaders omvat inbouwladers, showroomladers, werkplaatsladers en slimme laders, ook wel SmartChargers genoemd. Al onze oplossingen staan bekend als gebruiksvriendelijke high-end producten voor professionals én consumenten. Wij leveren onze acculaders en omvormers uitsluitend van het Noorse kwaliteitsmerk DEFA.

DEFA
DEFA is marktleider op het gebied van acculaders, omvormers en LED verlichting. Het Noorse merk staat bekend om haar gebruiksvriendelijke high-end producten voor professionals én consumenten. Lees hier meer over het merk DEFA.

DEFA is de beste keuze

High-end producten
Gebruiksvriendelijk
Voor professionals én consumenten
Marktleider op het gebied van acculaders & omvormers
Bekroonde oplossingen
Bekijk oplossingen

Acculaders

Ons assortiment acculaders omvat inbouwladers, showroomladers, werkplaatsladers en slimme laders.

De showroom is uw visitekaartje. Laat uw showroom dan ook stralen met onze showroomladers. Lees over de werking en hoe te installeren in dit artikel, geschreven door één van onze experts.

Als u de accu van een auto vervangt, is de spanning even van de auto af. Hierdoor raakt u alle persoonlijke instellingen kwijt, bijvoorbeeld voor de navigatie, radio en voor luxere auto’s de instellingen van de stoelen. Met een werkplaatslader is dit verleden tijd. Lees hier meer waarom een werkplaatslader onmisbaar is in iedere garage.

Accu’s worden steeds zwaarder belast door allerlei elektronische systemen. Allerlei veiligheidssytemen, maar ook luxe functies zoals stoel- en raamverwarming , belasten accu’s enorm. Een slimme lader is daarom een goede investering. In dit artikel leest u waarom.

Acculaders bekijken

Omvormers

Alle omvormers die wij aanbieden zijn zeer efficiënt en duurzaam. Dit mede dankzij een ingebouwde “Power Save Mode”. Zo wordt het stroomverbruik van de batterij tot een minimum beperkt wanneer de omvormer niet wordt gebruikt.

Verder zijn de omvormers volledig onderhoudsvrij en kunnen deze eenvoudig worden bediend met een schakelaar op afstand. De omvormers kunnen ook eenvoudig worden uitgebreid met het DEFA PlugIn systeem.

Tot slot hebben wij voor elk type voertuig een omvormer. Het maakt niet uit of u een vrachtwagen, bus, auto, truck, tractor of boot heeft.

Omvormers bekijken

Wordt een Autonamics dealer

Autonamics is een nieuwe, frisse speler met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrische autoaccessoires. Profiteer mee van de groei van ons bedrijf en wordt onze dealer. Vele andere professionals gingen u al voor.