Specialist in

Performance Producten

  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • A-merken voor professionals
  • Snel contact

Performance Producten

Performance Producten

Binnen ons assortiment performance producten vindt u de vooruitstrevende producten van IO-Tuning terug. Interstar is specialist op het gebied van performance producten voor otto- en dieselmotoren. IO-Tuning is professional op het gebied van automotive tuning producten. IOTuning heeft al meer dan 15 jaar professionele ervaring in de ontwikkeling van automotive tuning producten. De tuning producten van IOTuning worden gekenmerkt door de optimale prestatieverbeteringen en innovatieve besturingsconcepten voor autoliefhebbers over de hele wereld. Geef uw auto een nieuw karakter en optimaliseer de respons en reactietijd met de IOPEDAL.

Meer rijplezier met perfomance producten

High-end producten
Gebruiksvriendelijk
Voor professionals én consumenten
Verbeter de prestatie van uw auto
Bekijk de producten

Gasrespons verbeteren

Over het algemeen is een standaard elektronisch gaspedaal ‘lui’ afgesteld. Met een IOPedal kan de respons worden beïnvloed en in vier programma’s worden gepersonaliseerd; Traffic, Eco, Sport en Extreme die elk in vijf stappen te personaliseren zijn. Met de draadloze en uitneembare afstandsbediening is het eenvoudig wisselen tussen de verschillende programma’s.

  • Traffic: Bij druk verkeer zorgt dit programma voor rust. De gaspedaalrespons wordt minder gevoelig en nog extra bij wegrijden vanuit stilstand.- Traffic: Bij druk verkeer zorgt dit programma voor rust. De gaspedaalrespons wordt minder gevoelig en nog extra bij wegrijden vanuit stilstand.
  • Eco: Als de uitgangspunten van het nieuwe rijden worden gevolgd, helpt dit programma (fossiele) energie en kosten te besparen.
  • Sport: Dit programma geeft een sportief karakter. Met een aanzienlijk betere gaspedaalrespons en een soepele acceleratie.
  • Extreme: Nog altijd behoefte aan meer? Dan is er altijd nog de Extreme mode…

De vier programma’s kunnen elk verder met vijf sub programma’s naar wens worden ingesteld. De afstandsbediening geeft heldere visuele informatie aan de bestuurder. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen kan het bedieningspaneel eenvoudig geplaatst worden.

Vraag meer informatie aan

Aanvullende programma’s

Naast de vier programma’s biedt een IOPedal nog twee interessante aanvullende programma’s:

  • Valet: Beperk eenvoudig het beschikbare vermogen, bijvoorbeeld bij het overdragen van het voertuig aan een parkeermedewerker of minder ervaren bestuurder.
  • Secure: Activeer deze modus en het gaspedaal wordt bij de volgende start vergrendeld. Een snelle en eenvoudige toevoeging aan de diefstalbeveiliging van de auto. Het bedieningspaneel is eenvoudig uit de houder te halen en mee te nemen.

De verschillende programma’s worden automatisch door de IOPedal aangepast aan de kenmerken van het betreffende gaspedaal. Na de installatie wordt alle benodigde informatie geanalyseerd en worden de verschillende programma’s geoptimaliseerd en gekalibreerd met deze individuele instellingen. Met deze revolutionaire technologie wordt het volledige potentieel van auto aan het werk gezet.

Vraag meer informatie aan

Word partner van Autonamics

Wilt u ook de performance producten van IOTuning verkopen? Word dan onze partner. Deze professionals gingen u al voor.