Specialist in

Performance Producten

  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • A-merken voor professionals
  • Snel contact

Landingspagina Performance Producten

Performance Producten

Interstar is een specialist op het gebied van performance producten voor otto- en dieselmotoren.  Interstar beschikt over veel kennis en ervaring met het verbeteren van de prestaties van verbrandingsmotoren zonder dat dit noodzakelijkerwijs tot een hoger brandstofverbruik leidt. Er zijn oplossingen voor vrijwel ieder voertuigmerk en model uit het huidige millennium alle met een duidelijk merkbare prestatieverbetering.

Interstar
Met het product PowerPedal is Interstar een toonaangevende leverancier in de markt van performance producten. Interstar levert oplossingen voor een breed scala personenautomodellen maar ook voor landbouwvoertuigen, motoren, vrachtwagens en andere voertuigen. Lees hier meer over het merk Interstar.

Meer rijplezier dankzij Interstar

High-end producten
Gebruiksvriendelijk
Voor professionals én consumenten
Verbeter de prestatie van uw auto
Gebruik met handige Smartphone app
Coming soon!

PowerPedal

Elke moderne auto is voorzien van een zogenaamde drive-by-wire gaspedaal, onafhankelijk van de manier waarop de auto wordt gemotoriseerd, het maakt niet uit of het een benzine, diesel, hybride of volledig elektrisch aangedreven auto is. Hierdoor wordt de beweging van het gaspedaal bij het naar beneden duwen omgezet in een elektronisch signaal. Afhankelijk van dit elektronische signaal accelereert de motor het voertuig meer of minder.

Om aan de wereldwijde verwachtingen van de klant te voldoen in alle soorten rijomstandigheden (zoals bijvoorbeeld in sneeuw, ijs of berggebied) wordt het elektronische gaspedaal vaak erg ‘lui’ afgesteld. Dit betekent dat u het gaspedaal ver moet intrappen om een klein beetje vlot weg te rijden, een andere auto in te halen of om bergop te rijden.

Vraag meer informatie aan

PowerPedal vervolg

Met de PowerPedal kan de performance van uw auto aanzienlijk worden verbeterd. De performance verbetering kan op 4 niveaus worden ingesteld met een handige Smartphone app. De installatie van dit product is zeer eenvoudig en is in een handomdraai uitgevoerd.

PowerPedal instellingen:

  • Dynamic; Dynamisch rijden, meer rijplezier in het dagelijks verkeer.
  • Sport; Sportief rijden, ideaal voor in en rond de stad.
  • Race; Agressieve gaspedaalrespons, voor zeer sportief rijden.
  • OFF: u kunt de PowerPedal via de app snel en makkelijk uitschakelen.

Wordt een Autonamics dealer

Autonamics is een nieuwe, frisse speler met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrische autoaccessoires. Profiteer mee van de groei van ons bedrijf en wordt onze dealer. Vele andere professionals gingen u al voor.