Motorverwarmers

DEFA

Motorverwarmers

DEFA
Wij zijn de officiële leverancier van DEFA in Nederland. DEFA® is marktleider op het gebied van acculaders, omvormers en LED verlichting. Zij staan garant voor gebruiksvriendelijke hoog kwalitatieve producten voor bedrijven en consumenten.

Minder slijtage en brandstofverbruik
Elk van onze op maat gemaakte motorverwarmingsoplossingen zorgt voor een efficiënte verwarming van uw motor en motorolie. Warme olie heeft een lagere viscositeit en smeert de motor beter, terwijl een voorverwarmde motor minder brandstof krijgt en de brandstof die hij krijgt efficiënter verbrandt.

Onderdeel van een compleet autoverzorgingssysteem
Door een volledig WarmUp systeem te installeren, kunt u nog beter voor uw auto zorgen. Een compleet systeem omvat ook een interieurverwarming, een acculader en automatische en handmatige app-bediening. Deze componenten werken samen om uw motor, accu, elektronische systemen en meer te beschermen.

Eenvoudige en flexibele installaties
Onze toegewijde medewerkers selecteren, personaliseren en ontwerpen gespecialiseerde motorverwarmingsoplossingen voor elk nieuw model op de markt. Hun doel is niet alleen om de beste resultaten te behalen, maar ook om de installatie van de oplossing zo eenvoudig, snel en flexibel mogelijk te maken voor de installateur.

Contact
Via het formulier hieronder kunt u contact opnemen. Wij voorzien u dan van een passend advies voor de ideale motorverwarmer.

    Voor uw veiligheid, voor uw gemak.

    Download de productbrochure