• Merk

 • Prijs

 • IP-rate


 • Accessoires

  Op zoek naar accessoires voor uw Telematic Systeem? Meta System is de specialist op het gebied van Fleet Management Systemen en voertuigvolgsystemen. Met 8 miljoen actieve producten is Meta System Europees marktleider in voertuigvolgsystemen en heeft het afspraken met diverse grote verzekeringsmaatschappijen. Ons assortiment bestaat uit een noodgevallenknop en een startonderbreker en ID-tag om uw Meta System Telematic Systeem mee uit te breiden.

  Accessoires

  Toont alle 5 resultaten

  Producten per pagina:

  Accessoires

  Breidt uw Meta System Telematic Systeem uit met een ID-tag en startonderbreker om uw voertuig extra te beveiligen. Daarnaast kunt u de veiligheid in het voertuig verhogen door het toevoegen van een noodgevallenknop.

  Noodgevallenknop

  Om gebruik te maken van de noodgevallenknop dient u een contract af te sluiten bij een alarmcentrale (PAC). Wanneer de noodgevallenknop, ook wel bekend als E-call knop, in werking is, kan er door een druk op de knop contact worden gelegd met een alarmcentrale. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen om te bespreken wat er aan de hand is.

  Bestuurder ID-tag

  De bestuurder ID-tag dient ter uitbreiding van het voertuigvolgsysteem van MetaTrak®. Met behulp van deze sleutelhanger kan worden vastgesteld wie wanneer in het voertuig gereden heeft. Hierdoor weet u niet alleen dat er met uw voertuig gereden is, en waar het voertuig zich bevindt of heeft bevonden, maar kunt u ook inzien wie de bestuurder is geweest.

  Bluetooth startonderbreker

  De bluetooth startonderbreker is eveneens bedoeld als aanvulling op het voertuigvolgsysteem. Met behulp van een bluetooth startonderbreker kan het voertuig niet worden gestart totdat deze door de voertuigvolgsysteemmodule wordt vrijgegeven. Zo voorkomt u dat uw voertuig zonder toestemming wordt meegenomen.

  Heeft u een vraag over onze noodgevallenknop, bestuurders ID-tag of bluetooth startonderbreker? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies.