Cruise Control Toyota Yaris en Yaris Hybrid 2017-2020

Geplaatst op 5 januari, 2024 Mark Rinsma

Al sinds 2014 leveren wij pasklare cruise control sets voor de Toyota Aygo welke af-fabriek voorzien zijn van een snelheidsbegrenzer. Met dit product wordt de hoofdfunctie van de bedieningshendel cruise control. Iets wat af-fabriek niet tot de mogelijkheden behoort. Zie ook ons andere kennisbankartikel van de Toyota Aygo 2014>.

Deze oplossing is ook leverbaar voor de Toyota Yaris en Yaris Hybrid van 2017-2020. Dit houdt dus in dat de originele look van de auto behouden blijft en dat naast de cruise control functie, ook de snelheidsbegrenzerfunctie behouden blijft.

Verschillende varianten Cruise Control Toyota Yaris 2017-2020

  • Snelheidsbegrenzerbediening rechts op het stuurwiel.
  • Geen snelheidsbegrenzerbediening op het stuurwiel.

Verschillende varianten Cruise Control Toyota Yaris Hybrid 2017-2020

  • Snelheidsbegrenzerbediening rechts op het stuurwiel.
  • Geen snelheidsbegrenzerbediening op het stuurwiel.

1. Snelheidsbegrenzerbediening rechts op het stuurwiel

Autonamics heeft een pasklaar Cruise Control pakket voor deze auto. Deze Cruise Control is in zeer korte tijd in te bouwen. De Cruise Control verandert de functie van de bediening van de snelheidsbegrenzer primair naar Cruise Control bediening. Daarnaast kan de bediening nog steeds voor het begrenzen van de snelheid gebruikt worden. Er kan met deze Cruise Control eenvoudig gewisseld worden tussen beide functies door de ‘aan’ functie kort of langer in te drukken.

2. Geen snelheidsbegrenzer op het stuurwiel?

Voor deze uitvoering van de Toyota Yaris of Yaris Hybrid levert Autonamics een Cruise Control inclusief originele bediening. Deze bediening kan vrij eenvoudig in het stuurwiel worden gemonteerd. Met de Cruise Control krijgt u nu ook hier een snelheidsbegrenzer mee geleverd. Beide functies kunnen afzonderlijk met de bediening op het stuurwiel worden ingeschakeld. Door de originele uitstraling van de Cruise Control bedieningshendel is het niet te zien dat de Cruise Control achteraf in uw Toyota Yaris is ingebouwd.

Direct een offerte voor het inbouwen van een Cruise Control in uw Toyota Yaris of Yaris Hybrid

Vind in 3 stappen de Cruise Control die past in uw Toyota Yaris of Yaris Hybrid en vraag direct een offerte aan bij een dealer in de buurt!

Reset

Zuinig rijden met Cruise Control

Het gebruik van een Cruise Control bespaart brandstof en geeft u meer rijcomfort. Uw snelheid blijft automatisch constant en u hoeft niet voortdurend uw kilometerteller scherp in de gaten te houden. Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van een Cruise Control is een gunstig effect op slijtage van banden en remmen en resulteert het in een mindere belasting van de motor.

Zemco Cruise Controls

Zemco Cruise Controls zijn getest en goedgekeurd door TÜV SUD Automotive, voorzien van een CE veiligheidscertificaat en geproduceerd conform de hoogste eisen van de auto-industrie. Wij garanderen een hoge kwaliteit en bieden 2 jaar fabrieksgarantie. Voor persoonlijk advies en technische ondersteuning staan onze experts altijd voor u klaar.

Terug naar overzicht