De snelle en efficiënte service van Autonamics zorgt voor een succesvolle samenwerking met RSA Sverige voor Maxus cruise controls

Geplaatst op 2 oktober, 2023

RSA Sverige, een Zweedse importeur van auto’s, heeft met succes samengewerkt met Autonamics voor de levering van cruise controls voor het merk Maxus. Als de algemene agent voor Maxus in Zweden was RSA Sverige op zoek naar een betrouwbare partner om cruise controls toe te voegen aan hun auto’s. Na een aanbeveling van een dealer, nam RSA Sverige contact op met Autonamics en startte een vruchtbare samenwerking.

Gevonden oplossing voor Maxus auto’s met Autonamics cruise controls

Als importeur van auto’s voor meerdere merken, waaronder Maxus, had RSA Sverige een specifieke behoefte aan cruise controls voor hun auto’s. Ze ontdekten dat de Maxus T90 pick-up standaard geen cruise control had en gingen op zoek naar een oplossing. Een dealer adviseerde hen om contact op te nemen met Autonamics, aangezien zij al eerder succesvol gebruik hadden gemaakt van Autonamics-producten. Dit leidde tot het begin van de samenwerking tussen RSA Sverige en Autonamics.

Professionele en betrouwbare keuze voor cruise controls

RSA Sverige koos voor Autonamics vanwege het feit dat er geen andere bedrijven waren die een vergelijkbare, kwalitatieve oplossing konden bieden. De professionele uitstraling van Autonamics op hun website gaf RSA Sverige het vertrouwen dat ze met een betrouwbare partner samenwerkten. “Toen wij naar de website keken zag het er heel professioneel uit, dus het voelde veilig.”

Efficiënte samenwerking met Autonamics

De samenwerking tussen RSA Sverige en Autonamics verliep uitstekend. RSA Sverige had haast bij het verkrijgen van de cruise controls en vroeg of Autonamics naar Zweden kon komen om de installatie uit te voeren. Tot hun verrassing stemde Autonamics direct in en arriveerde snel in Zweden. “Onze contactpersoon van Autonamics heeft in één dag de Maxus pick-up doorgemeten om de juiste data te verkrijgen. Vervolgens heeft hij de cruise control ingebouwd en voorzien van de verkregen data.” RSA Sverige was aangenaam verrast door de snelle en efficiënte service van Autonamics.

Naadloze integratie van cruise controls

Het in gebruik nemen van de cruise control voor de Maxus T90 pick-up verliep zonder uitdagingen. Autonamics had al cruise controls ontwikkeld die geschikt waren voor verschillende auto’s, maar RSA Sverige was niet zeker of het zou werken voor dit specifieke model. Autonamics zorgde er echter voor dat de cruise controls perfect functioneerden. RSA Sverige hoefde verder geen aanpassingen te doen en kon de producten direct bestellen en installeren. “We hebben eigenlijk niets meer hoeven doen sinds hij het de eerste keer geïnstalleerd heeft. We verkopen het zoals hij beschreven heeft om het te installeren. Dus we hoeven verder niets te doen, we bestellen het gewoon.”

Verhoogde verkoopresultaten met Autonamics cruise controls

De verkoop van Maxus pick-up auto’s in combinatie met de Autonamics cruise controls is een groot succes voor RSA Sverige. Bijna alle klanten die een Maxus pick-up kopen, kiezen ervoor om ook de cruise control te laten installeren. Klanten van RSA Sverige merken regelmatig op dat de cruise control eruitziet als een origineel onderdeel van de auto. Klanten waarderen het feit dat de cruise control al in de auto geïnstalleerd is bij aflevering. “Wanneer potentiële klanten naar de auto komen kijken, is de cruise control nog niet geïnstalleerd. In de demonstratieauto’s is de cruise control meestal nog niet ingebouwd, zodat de klant weet dat het een extra is. Maar zoals ik al zei, alle klanten kiezen er uiteindelijk voor.”

Aanbeveling van Autonamics aan andere bedrijven

RSA Sverige beveelt Autonamics ten zeerste aan bij andere bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige producten. Na een succesvolle samenwerking en tevreden klanten, gelooft RSA Sverige dat Autonamics een uitstekende keuze is voor soortgelijke behoeften.

Toekomstige samenwerking met Autonamics

Hoewel RSA Sverige momenteel alleen de cruise controls van Autonamics voor Maxus auto’s verkoopt, sluiten ze toekomstige samenwerkingen met Autonamics niet uit. RSA Sverige staat open voor mogelijke samenwerkingen, afhankelijk van de behoeften van toekomstige producten die ze in Zweden op de markt brengen. Ze benadrukken dat Autonamics hun eerste keuze zal zijn als ze externe onderdelen nodig hebben. “Voorlopig blijven we deze cruisecontroller verkopen, maar we staan zonder twijfel open voor toekomstige samenwerkingen met Autonamics.”

Terug naar overzicht