Cruise Control Volkswagen Golf

Geplaatst op 8 maart, 2022 Mark Rinsma

De Volkswagen Golf is niet altijd standaard uitgerust met een Cruise Control. Wilt u toch een Cruise Control inbouwen in uw VW Golf? Dat kan! Autonamics heeft namelijk voertuigspecifieke Cruise Controls ontwikkeld voor de Volkswagen Golf.

In welke modellen van Volkswagen Golf kan deze Cruise Control worden gemonteerd?

We hebben een pasklare Cruise Control ontworpen voor de volgende modellen:

Bent u in het bezit van een van de bovenstaande modellen en beschikt uw voertuig niet over een Cruise Control? Dan kunt u nu een Cruise Control laten inbouwen. Het maakt voor de Cruise Control niet uit of de auto een Hybrid is of niet, in beide gevallen is het inbouwen van een Cruise Control mogelijk.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een Cruise Control te monteren in andere modellen van Volkswagen. Met behulp van onze offertetool komt u er eenvoudig achter of dit ook voor uw Volkswagen mogelijk is.

De Cruise Control set kan op afspraak voor u worden ingebouwd bij een dealer naar keuze. Alle functionaliteiten van de bediening functioneren zoals deze af-fabriek ook zouden werken, maar dan inclusief de begrenzerfunctie.

Waarom een Cruise Control inbouwen in uw Volkswagen Golf?

  • Het zorgt ervoor dat u ontspannen kunt rijden.
  • Automatisch een constante snelheid zodat u niet voortdurend uw kilometerteller scherp in de gaten hoeft te houden.
  • Doordat er een constante snelheid wordt aangehouden gebruikt uw auto tot 10% minder brandstof. Op jaarbasis scheelt dit al snel honderden euro’s.
  • Het zorgt voor minder slijtage van banden en remmen en een lagere belasting van de motor.
  • U heeft minder kans om een snelheidsovertreding te maken.
  • Het inbouwen is eenvoudig.

LITE-ON Cruise Controls voor Volkswagen Golf van hoge kwaliteit

Wij zijn de Europese distributeur van de LITE-ON Cruise Control systemen. LITE-ON is al meer dan 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van snelheidsregelaars, zoals Cruise Control systemen, snelheidsbegrenzers, en toerenbegrenzers. De Cruise Controls van LITE-ON zijn getest en goedgekeurd door TÜV SUD Automotive, voorzien van een CE-veiligheidscertificaat en worden geproduceerd conform de hoogte eisen van de auto-industrie. Wij garanderen een hoge kwaliteit, geven 2 jaar garantie en staan altijd voor u klaar voor persoonlijk advies en technische ondersteuning. Heeft u vragen over het inbouwen van een Cruise Control? Neem gerust contact op met onze experts.

Terug naar overzicht