Cruise Control Peugeot 108 1.0

Geplaatst op 5 februari, 2024 Mark Rinsma

De Peugeot 108 1.0 wordt af fabriek niet voorzien van een Cruise Control maar optioneel wel met een snelheidsbegrenzer. Wilt u toch een Cruise Control in uw Peugeot 108 1.0? Dat kan! Autonamics heeft speciaal voor de Peugeot 108 1.0 een Cruise Control ontwikkeld.

De Peugeot 108 1.0 wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. Bij iedere uitvoeringen hoort een ander pakket aan opties. Dit is voor de Cruise Control van belang omdat dit verschillende oplossingen vereist.

Verschillende varianten Cruise Control Peugeot 108 1:0

  • Snelheidsbegrenzerbediening rechts op het stuurwiel.
  • Geen snelheidsbegrenzerbediening maar wel bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel.
  • Geen snelheidsbegrenzerbediening en geen bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel.1. Snelheidsbegrenzerbediening rechts op het stuurwiel

Autonamics heeft een Cruise Control pakket pasklaar voor deze auto. Deze Cruise Control is in zeer korte tijd in te bouwen. De Cruise Control verandert de functie van de bediening van de snelheidsbegrenzer primair naar Cruise Control bediening. Daarnaast kan de bediening nog steeds voor het begrenzen van de snelheid gebruikt worden. Er kan met deze Cruise Control tussen beide functies eenvoudig gewisseld worden door de ‘aan’ functie kort of langer in te drukken.

2. Geen snelheidsbegrenzer, maar wel bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel

Voor deze uitvoering van de Peugeot 108 levert Autonamics een Cruise Control inclusief originele bediening. Deze bediening kan vrij eenvoudig in het stuurwiel worden gemonteerd. Met de Cruise Control krijgt u nu ook hier een snelheidsbegrenzer mee geleverd. Beide functie kunnen afzonderlijk met de bediening op het stuurwiel worden ingeschakeld. Door de originele uitstraling van de Cruise Control bedieningshendel is het niet te zien dat de Cruise Control achteraf is ingebouwd.

3. Geen snelheidsbegrenzer en geen bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel

Ook deze modellen van de Peugeot 108 kunnen worden uitgerust met een Cruise Control en er kan worden gekozen uit een aantal Cruise Control bedieningen, zoals de CM30 of CM35. De Cruise Control bediening wordt op de stuurkolom geplaatst zodat de Cruise Control vanaf het stuurwiel eenvoudig te bedienen is. De CM30 en CM35 passen goed in het interieur en hebben een originele uitstraling. Deze variant is naast de 1.0 motor ook geschikt voor de 1.2 motor.

Vind in 3 stappen de Cruise Control die bij uw Peugeot 108 past

Vraag direct een offerte aan bij de dichtsbijzijnde dealer in de buurt voor het inbouwen van de Cruise Control.

Reset

Zuinig rijden met Cruise Control

Het gebruik van een Cruise Control bespaart brandstof en geeft u meer rijcomfort. Uw snelheid blijft automatisch constant en u hoeft niet voortdurend uw kilometerteller scherp in de gaten te houden. Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van een Cruise Control in uw Peugeot 108 is een gunstig effect op slijtage van banden en remmen en resulteert het in een mindere belasting van de motor.

Zemco Cruise Controls

Wij zijn de Europese distributeur van de Zemco Cruise Control systemen. Met meer dan 40 jaar ervaring is Zemco wereldmarktleider op het gebied van snelheidsregelaars, waaronder Cruise Control systemen, snelheidsbegrenzers, en toerenbegrenzers. De Zemco Cruise Controls zijn getest en goedgekeurd door TÜV SUD Automotive, voorzien van een CE veiligheidscertificaat en worden geproduceerd conform de hoogste eisen van de auto-industrie. Wij garanderen een hoge kwaliteit en bieden 2 jaar fabrieksgarantie. Voor persoonlijk advies en technische ondersteuning voor het inbouwen van een Cruise Control staan onze experts altijd voor u klaar.

Terug naar overzicht