Cruise Control Citroen C1 1.0 2014>

Geplaatst op 31 januari, 2024 Mark Rinsma

De Citroën C1 1.0 wordt af fabriek niet voorzien van een Cruise Control, maar optioneel wel met een snelheidsbegrenzer. Wilt u toch een Cruise Control in uw Citroën C1 1.0? Dat kan! Autonamics heeft speciaal voor de Citroën C1 1.0 een Cruise Control ontwikkeld.

De Citroën C1 1.0 wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. Bij iedere uitvoering hoort een ander pakket aan opties. Dit is voor de Cruise Control van belang omdat dit verschillende oplossingen vereist.

Verschillende varianten Cruise Control Citroen C1 1.0 2014>

  • Snelheidsbegrenzerbediening rechts op het stuurwiel.
  • Geen snelheidsbegrenzerbediening, maar wel bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel.
  • Geen snelheidsbegrenzerbediening en geen bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel.1. Snelheidsbegrenzerbediening rechts op het stuurwiel

Autonamics heeft een Cruise Control pakket pasklaar voor deze auto. Deze Cruise Control is in zeer korte tijd in te bouwen. De Cruise Control verandert de functie van de bediening van de snelheidsbegrenzer primair naar Cruise Control bediening. Daarnaast kan de bediening nog steeds voor het begrenzen van de snelheid gebruikt worden. Er kan met deze Cruise Control tussen beide functies eenvoudig gewisseld worden door de ‘aan’ functie kort of langer in te drukken.

2. Geen snelheidsbegrenzer, maar wel bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel

Voor deze uitvoering van de Citroën C1 1.0 levert Autonamics een Cruise Control inclusief originele bediening. Deze bediening kan vrij eenvoudig in het stuurwiel worden gemonteerd. Met de Cruise Control krijgt u nu ook hier een snelheidsbegrenzer mee geleverd. Beide functie kunnen afzonderlijk met de bediening op het stuurwiel worden ingeschakeld. Door de originele uitstraling van de Cruise Control bedieningshendel is het niet te zien dat de Cruise Control achteraf is ingebouwd.

3. Geen snelheidsbegrenzer en geen bedieningsknoppen voor de audio op het stuurwiel

Ook deze modellen van de Citroën C1 kunnen worden uitgerust met een Cruise Control en er kan worden gekozen uit een aantal Cruise Control bedieningen zoals de CM30 of CM35. De Cruise Control bediening wordt op de stuurkolom geplaatst zodat de Cruise Control vanaf het stuurwiel eenvoudig te bedienen is. De CM30 en CM35 passen goed in het interieur en hebben een originele uitstraling. Deze variant is naast de 1.0 motor geschikt ook voor de 1.2 motor.

Ontdek in slechts 3 stappen de juiste Cruise Control voor uw Citroën C1

Vraag ook direct een offerte aan voor het inbouwen van de Cruise Control bij een dealer in de buurt!

Reset

Zuinig rijden met Cruise Control

Het gebruik van een Cruise Control bespaart brandstof en geeft u meer rijcomfort. Uw snelheid blijft automatisch constant en u hoeft niet voortdurend uw kilometerteller scherp in de gaten te houden. Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van een Cruise Control is een gunstig effect op slijtage van banden en remmen en resulteert het in een mindere belasting van de motor.

Zemco Cruise Controls

Wij zijn Europese distributeur van Zemco Cruise Control-systemen. Met meer dan 40 jaar ervaring is Zemco wereldwijd toonaangevend op het gebied van snelheidsregelaars, waaronder Cruise Control-systemen, snelheidsbegrenzers en toerenbegrenzers. De Zemco Cruise Controls zijn getest en goedgekeurd door TÜV SUD Automotive, voorzien van een CE veiligheidscertificaat en worden geproduceerd conform de hoogste eisen van de auto-industrie. Wij garanderen een hoge kwaliteit en bieden een fabrieksgarantie van 2 jaar. Voor persoonlijk advies en technische ondersteuning over een Cruise Control van Zemco staan onze experts altijd voor u klaar.

Terug naar overzicht