• Merk

 • Prijs


 • Snelheidsbegrenzers

  Wilt u een snelheidsbegrenzer voor uw auto kopen? Wij zijn de Europese distributeur van de Zemco snelheidsbegrenzers. Zemco is al meer dan 40 jaar wereldmarktleider op het gebied van auto snelheidsbegrenzers. Het assortiment snelheidsregelaars van Zemco omvat onder andere snelheidsbegrenzers, Cruise Control systemen, en vermogensbegrenzers.

  Snelheidsbegrenzer auto

  Toont alle 6 resultaten

  Producten per pagina:

  Snelheidsbegrenzer auto

  Uw auto begrenzen zorgt ervoor dat u niet harder kunt rijden dan de begrenzingssnelheid. De snelheidsbegrenzers zijn geschikt voor vrijwel elk voertuig, zolang deze is uitgerust met een elektronisch gaspedaal en is voorzien van een 12V elektrische installatie. Wij bieden ook oplossingen voor elektrische auto’s. Hiervoor zijn vermogensbegrenzers uitermate geschikt.

  Twee soorten snelheidsbegrenzers

  Er zijn twee soorten auto snelheidsbegrenzers te onderscheiden: de variabele en de vaste begrenzer. De variabele auto begrenzer begrenst de snelheid op een door de bestuurder ingestelde snelheid. In het geval van een noodsituatie kan de bestuurder over deze snelheid heen door een kick-down beweging te maken. Dit houdt in dat de bestuurder het gaspedaal loslaat en vervolgens gelijk maximaal intrapt.

  Bij een vaste snelheidsbegrenzer in de auto wordt de begrenzingssnelheid vooraf ingesteld door de installateur en kan deze instelling alleen door de installateur daarna nog gewijzigd worden. De bestuurder kan in dit geval op geen enkele manier over de ingestelde snelheid heen. De vaste begrenzer wordt met name gebruikt in bedrijfs-wagenparken.

  Snelheidsbegrenzer auto inbouwen

  Wanneer u een snelheidsbegrenzer auto wilt kopen dan is de SL900Ci een zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te bouwen toeren-, vermogens- en snelheidsbegrenzer. Deze snelheidsbegrenzer krijgt signalen middels analoge aansluitingen of de CAN-bus. De SL900Ci kan worden ingebouwd in praktisch alle moderne voertuigen die uitgerust zijn met een elektronisch gadpedaal. Het inbouwen van snelheidsbegrenzer in de auto zorgt voor een meer gecontroleerde snelheid op de weg.

  Snelheids-, toerental- en acceleratiebegrenzer in één

  De SL900Ci kan, naast een snelheidsbegrenzer, ook fungeren als een toerental- of acceleratiebegrenzer of een combinatie van deze drie. De toerental- en acceleratiebegrenzer, ook wel bekend als vermogensbegrenzer, kunnen ook zo worden ingesteld dat ze maar tot een bepaalde snelheid actief zijn.

  De voordelen van een auto begrenzer op een rij

  • Bespaar tot 15% brandstof. Zo bespaart u geld en reduceert u uw CO2 uitstoot
  • Voorkom het rijden van boetes
  • Helpt mee het nieuwe rijden toe te passen
  • In het geval van een vermogensbegrenzer: verlengd de range van een elektrische auto aanzienlijk

  Heeft u een vraag over onze snelheidsbegrenzers? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies.