• Merk

 • Type voertuig

  • Prijs


  • Parkeersensoren - Parkeersystemen

   Parkeersensoren laten inbouwen? Wij leveren parkeersensoren van Europees marktleider Meta System. Meta System is specialist op het gebied van geavanceerde elektronica voor de automobielindustrie. Met de parkeersystemen van Meta System haalt u voor een aantrekkelijke prijs hoge kwaliteit parkeersensoren in huis. De parkeersystemen zijn geschikt voor alle voertuigen die zijn voorzien van kunststof bumpers. Krijgt u graag hulp bij het vinden van het juiste parkeersysteem? Neem gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag verder!

   Parkeersystemen

   Toont alle 6 resultaten

   Producten per pagina:

   Parkeersystemen

   Bij het aanschaffen van een parkeersysteem heeft u de keuze uit verschillende varianten: de Active Park, Plug Park, Easy Park Buzzer en de Easy Targa 2 parkeersysteem. Persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen. Wij leveren uit voorraad. Voor 17:00 besteld, morgen in huis.

   Parkeersensoren inbouwen: vergemakkelijk het inparkeren

   Achteruitrijden of parkeren wordt een stuk eenvoudiger met de hulp van parkeersensoren. De standaard parkeersystemen van Meta System zijn uitgerust met twee of vier parkeersensoren welke objecten detecteren. De bijgeleverde module vertaalt deze data vervolgens naar een signaal dat aangeeft op welke afstand en waar het object zich bevindt. Dit signaal wordt afgegeven via een speaker of een display. Standaard kunnen de parkeersensoren aan de achterkant van het voertuig worden toegepast, maar via een programmeertool zijn ze ook geschikt voor gebruik op de voorbumper.

   Met behulp van de programmeertool kan het parkeersysteem eenvoudig worden afgesteld voor gebruik in de voorbumper. Daarnaast kunnen de sensoren los van elkaar worden ingesteld. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de parkeersensoren niet reageren op een gemonteerde trekhaak, bullbar of reservewiel.

   Active Park, Easy Park Buzzer of Plug Park parkeersensoren: welke kiest u?

   Monteert u de parkeersensoren op de voor- of achterbumper?

   Binnen het assortiment parkeersystemen vindt u verschillende varianten terug: de Active Park, Plug Park, Easy Park Buzzeren de  Easy Targa 2 parkeersystemen. Allereerst is de keuze voor een van deze systemen afhankelijk van het type bumper de plek waar de parkeersensoren gemonteerd dienen te worden. Alle parkeersystemen zijn geschikt voor gebruik op de achterbumper, maar wilt u de parkeersensoren ook kunnen plaatsen op de voorbumper, dan zijn de Active Park en Plug Park geschikt. Deze kunnen zowel in de voor- als achterbumper worden gemonteerd.

   Goed om te weten: bij de Easy Targa 2 is het niet nodig om gaten te boren in de bumper voor de sensoren. Dit kan een goede uitkomst bieden voor klassiekers.

   Hoe wilt u de parkeersensoren bevestigen?

   Het verschil tussen de Active Park en Plug Park zit hem in de sensoren. Bij het Active Park systeem worden de sensoren van binnenuit mooi vlak in de bumper geplaatst. Daarnaast worden deze sensoren gekenmerkt door de mooie originele (OEM-look) uitstraling. Als de sensoren worden gelakt in de kleur van de bumper dan zijn deze amper zichtbaar. De Plug Park is zo ontworpen dat de sensoren van voren in de bumper kunnen worden gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de bumper vrijwel nooit gedemonteerd hoeft te worden. De sensoren van Active Park hebben een diameter van 17mm en de overige parkeersensoren een diameter van 19mm.

   Parkeersensoren inbouwen in de gewenste kleur

   Alle parkeersensoren zijn in de gewenste kleur te spuiten. De parkeersystemen worden standaard geleverd met een mal waar de sensoren in kunnen worden geplaatst tijdens het spuiten.  Onze dealers kunnen dit voor u verzorgen tijdens het monteren van de het parkeersysteem.

   Kies voor kwaliteit en voorkom storingen

   Als het gaat om parkeersystemen kunt u veel verschillende aanbieders vinden. Zo zijn er uiteraard ook goedkopere systemen te vinden. In eerste instantie lijken deze systemen goed te werken, maar ze zijn een stuk gevoeliger voor storingen. Na verloop van tijd kunnen deze sensoren last krijgen van storingen. Dit kan ervoor zorgen dat de sensoren waarschuwingen afgeven terwijl er geen object in de buurt is. Binnengedrongen vocht is hiervan vaak van het probleem. Daarnaast zijn de gebruikte kunststoffen veelal niet bestand tegen Uv-licht en verharden ze daardoor na verloop van tijd.

   Heeft u een vraag over onze parkeersystemen? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies.